Laatste Black Ops-DLC eind september naar PC, PS3 | Gamer.nl

Laatste Black Ops-DLC eind september naar PC, PS3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het pakket bestaat uit vijf levels voor de zombiemodus, waarvan er vier eerder in Call of Duty: World at War verschenen. De maps heten Nacht der Untoten, Verrückt, Shi No Numa en Der Riese. Het vijfde level is volledig nieuw en heet Moon. De downloadbare content komt met een soundtrack en een Moon-thema.

Call of Duty: Black Ops – Rezurrection verscheen vorige maand al voor Xbox 360, vanwege de exclusieve deal die loopt met Microsoft. De DLC kost voor PC- en PS3-gebruikers 15 euro. Wie reeds de Hardened of Prestige-uitvoering van Black Ops in zijn bezit heeft (en dus de vier uit World at War afkomstige maps al heeft) kan de nieuwe map, evenals de soundtrack en het Moon-thema gratis downloaden. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou