Laatste Battlefield 4-dlc onthuld | Gamer.nl

Laatste Battlefield 4-dlc onthuld | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De laatste dlc speelt zich af in het sneeuwlandschap van Rusland, waar allerlei experimenten met nieuwe technologieën plaatsvinden. Spelers krijgen beschikking over futuristische wapens en voertuigen, waaronder drones, een zwevende tank en een railgun die een stoot energie afvuurt.

Dice stelt vanaf 9 september één map per dag beschikbaar op de Community Test Environment (CTE) waar eigenaren van Battlefield Premium de maps alvast kunnen testen. Een releasedatum voor Final Stand is nog niet bekendgemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou