Laatste Battlefield 4-dlc brengt nieuwe voertuigen en gadgets | Gamer.nl

Laatste Battlefield 4-dlc brengt nieuwe voertuigen en gadgets | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De laatste dlc werd al eerder getoond, maar nu geeft ontwikkelaar Dice ook de precieze details vrij. Final Stand bevat vier nieuwe maps. Operation Whiteout speelt zich af in de sneeuwlandschappen van Siberië, Hammerhead in een onderzeeërbasis, Hangar 41 in een loods met allerlei futuristische technologieën en Giants of Karelia in een plattelandsomgeving met een wapenfabriek.

Final Stand brengt ook een aantal nieuwe voertuigen met zich mee, namelijk de HT-95 Levkov-tank en de Rorsch MK-1-turret. Daarnaast zitten er nieuwe gadgets in de dlc: de Target Detector die automatisch vijanden op de kaart weergeeft en de DS-3 decoy die juist valse locaties van vijanden op de kaart van tegenstanders laat zien.

De dlc is vanaf nu speelbaar voor premium-leden van Battlefield 4 in de testomgeving van de game. Er is nog geen officiële releasedatum bekend voor Final Stand.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou