Laadtijden van diverse Sony-games op PlayStation 4 nu veel korter

Laadtijden van diverse Sony-games op PlayStation 4 nu veel korter

Diverse PlayStation 4-games van Sony zelf hebben via patches sterk verbeterde laadtijden gekregen.

Games als The Last of Us: Remastered, Until Dawn en God of War hebben nu veel minder lange laadtijden. Zo zou het laadscherm van The Last of Us: Remastered nog maar zo'n veertien seconden duren, terwijl het voor de update langer dan een minuut duurde om de game te laden. Until Dawn heeft nauwelijks nog noemenswaardige laadtijden, en ook God of War laadt sneller in.

Sony heeft deze wijzigingen niet officieel aangekondigd, dus het is niet duidelijk hoe het bedrijf de laadtijden zo opvallend in heeft weten te korten. Op release eerder dit jaar vielen de extreem korte laadtijden van Ghost of Tsushima al op, dus mogelijk heeft het bedrijf deze technologie nu ook toegepast op andere PS4-games. Sommige gamers vermoeden dat het ook samenhangt met de aanstaande release van de PlayStation 5, om deze games klaar te stomen voor backward compatibility.

In onderstaande video's is te zien hoe de laadtijden van The Last of Us Remastered en Until Dawn zijn ingekort.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Verhip, er zat altijd al een Ssd in de ps4! Opvallend dit..

0

@BertThaBest Er zat altijd al een PS5 in de PS4! Opvallend dit... :P

0
test

Beetje Laad dit, optimalisatie op de last gen... hadden ze dat niet ietsje eerder kunnen doen? Maargoed, zal niet te negatief beginnen deze maandag. Fijn dat ze het toch nog gedaan hebben!

0

@rvdno Dit idd, te lui en laks geweest om zoiets aan te pakken, en nu ze toch een nieuwe build moesten maken voor de store en dashboard namen ze ook maar gelijk wat kleine minpuntjes mee.

0

Aanbevolen voor jou