Miller is mede-eigenaar van twee productiebedrijven in Australië, Kennedy Miller-Mitchell en Dr. D Studios, waar films, animatiefilms en games worden ontwikkeld. Team Bondi-baas Brendan McNamara en andere Team Bondi-medewerkers zouden een tour hebben gehad van de Dr. D Studios. Dit melden verschillende medewerkers van de studio aan Kotaku. "Omdat Dr. D vol zit met voormalige medewerkers van Team Bondi die zijn vertrokken vanwege de slechte werkomstandigheden, was dit bezoek nogal... verontrustend, op zijn zachtst gezegd", aldus een medewerker.

Desalniettemin zien Kotaku's bronnen het als een zeer realistisch scenario dat Team Bondi wordt opgeslokt door George Millers productiebedrijven. Volgens een bron was Miller erg onder de indruk van L.A. Noire en McNamara's vastberadenheid om vast te houden aan zijn artistieke visie, ondanks de zware deadlines. De bronnen van Kotaku achten het waarschijnlijk dat de naam Team Bondi dan helemaal zal verdwijnen, omdat deze besmet is geraakt na de verhalen over erbarmelijke werkomstandigheden bij de studio.

Games

Dr. D Studios en Kennedy Miller-Mitchell werken momenteel aan het afmaken van de film Happy Feet 2. De in Brisbane gevestigde KMM-studio werkt bovendien aan een game van die film. KMM in Sydney, die geleid wordt door de director van God of War 2, werkte aan een game voor de nieuwe Mad Max-film, Mad Max: Fury Road. Naar verluidt is de film, en daarmee ook de game, uitgesteld om de deadline voor Happy Feet 2 te kunnen halen.