Op de GC Asia 2008 heeft IGN enkele nieuwe details weten los te peuteren over L.A. Noire, het mysterieuze, film-noire project van Team Bondi en Rockstar Games. De informatie komt van Tom Crago, CEO van Tantalus en hoofd van de Game Developers Association van Australië (waar Team Bondi vandaan komt). Dus officieel is de info nog niet, maar we horen later ongetwijfeld een bevestiging dan wel ontkenning.

Ten eerste is er naar buiten gekomen dat de game niet langer exclusief uitkomt voor de PlayStation 3, maar ook voor de Xbox 360. Ook zou de game nog zo'n jaartje te hebben, voordat we het uit de schappen kunnen plukken. Bovendien zou het één van de duurste games ooit zijn, in ieder geval staat het in de top 10 duurste consolegames ooit. Team Bondi wil dan ook de Australische gamesindustrie in één keer op de kaart zetten.

L.A. Noire is een open spel dat zich in Los Angeles afspeelt en de typische film-noire sfeer moet weten te brengen. Verder is er nog weinig over het spel bekend, maar we zullen binnenkort ongetwijfeld meer horen.