L.A. Noire niet langer exclusief voor PlayStation 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

tation 3 verschijnen, maar komt ook naar de Xbox 360. Dit werd onthuld in het blad Game Informer, waarin een eerste preview van het spel verschenen is.

Een redacteur van Game Informer liet dit vooruitlopend op het verschijnen van het blad alvast weten. "De game verschijnt niet meer exclusief voor de PlayStation 3. Hier was eerder wel sprake van, maar nu komt het spel uit voor zowel PS3 als Xbox 360."

L.A. Noire is een actiegame van de Australische ontwikkelstudio Team Bondi. Het spel speelt zich af in het Los Angeles in 1947 en gaat over drugs, corruptie en misdaad. Hoewel het spel door Rockstar wordt uitgegeven, zullen de toon en het tempo heel anders zijn dan die in de Grand Theft Auto-reeks. Binnenkort komt er meer informatie beschikbaar over de game.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou