L.A. Noire krijgt e-book | Gamer.nl

L.A. Noire krijgt e-book | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het digitale boek, L.A. Noire: The Collected Stories, zal verkrijgbaar zijn bij "alle grote e-bookwinkels". De verhalen zullen eerst echter los gepubliceerd worden op de L.A. Noire-website. Wanneer het eerste deel verschijnt is niet duidelijk, dit zal in ieder geval nog voor de release van de game op 17 mei zijn. Een uittreksel van het eerste verhaal, The Girl, is reeds te downloaden of online te lezen op de website van L.A. Noire.

"L.A. Noire maakt gebruik van een rijke geschiedenis van niet alleen film, maar ook geweldige misdaadliteratuur als inspiratiebron", zegt Rockstar-oprichter sam Houser. "De wereld uit het spel gebruikend als springplank, hebben we gewerkt met de beste schrijvers om verhalen te creëren die pa en bij de beste tradities in misdaadfictie." L.A. Noire: The Collected Stories bevat verhalen van schrijvers als Megan Abbott, Lawrence Block, Joe Lansdale, Joyce Carol Oates en Andrew Vach .


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou