L.A. Noire komt naar PC | Gamer.nl

L.A. Noire komt naar PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

L.A. Noire zal volgens de uitgever op vele verschillende PC's speelbaar zijn, doordat de instellingen zijn aan te pa en en optimaliseren. Rockstar meldt dat de game speelbaar is met een gamepad en met toetsenbord en muis. De toetsenbordknoppen zijn daarbij door de speler zelf in te stellen. Het spel krijgt verder 3D-ondersteuning en verbeterde graphics.

Waar de PlayStation 3- en Xbox 360-versies van de game gemaakt zijn door Team Bondi, wordt de PC-overzetting gedaan door Rockstar Leeds. Deze studio werkte in het verleden vooral aan verschillende handheldgames en was medeverantwoordelijk voor onder andere Grand Theft Auto: Chinatown Wars, Beaterator en de PlayStation Portable-versies van Manhunt 2, The Warriors, GTA: Liberty City Stories en Vice City Stories, en Midnight Club 3: Dub Edition.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou