Naast L.A. Noire en Batman: Arkham City zijn er nog 23 games die worden geoptimaliseerd voor touchscreenbesturing. Hieronder bevindt zich ook Lego: Batman, dat gratis is voor iedereen die de OnLive-app downloadt. Alle andere games op OnLive, momenteel bijna tweehonderd, kunnen ook gespeeld worden op de iOS- en Android-apparaten, maar hiervoor hebben gebruikers wel de speciale controller van OnLive nodig.

De nieuwe OnLive-app wordt binnenkort op Android verwacht en is daarnaast ter goedkeuring ingediend bij Apple. De app wordt snel verwacht, maar mocht Apple de app afkeuren, dan zal de release langer op zich laten wachten. Er is reeds een OnLive Viewer-app in de App Store te vinden, hiermee kunnen geregistreerde gebruikers hun games bekijken en meekijken met andere mensen die aan het gamen zijn.

OnLive

OnLive is een cloud computing-dienst. De streaming-dienst zorgt ervoor dat mensen de nieuwste spellen op allerlei apparaten kunnen spelen. Dit is mogelijk, omdat de games niet op het apparaat van de speler draaien, maar op een supercomputer in een datacentrum. De toetsaanslagen van de speler worden in milisecondes naar het datacentrum gestuurd en de server stuurt de beelden die volgen op de actie weer naar het scherm van de speler. Spelers hoeven hierdoor zelf geen krachtige PC, spelcomputer of ander apparaat te hebben.