La-Mulana geannuleerd voor Wii | Gamer.nl

La-Mulana geannuleerd voor Wii | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Als reden geeft de uitgever op dat de Wii op zijn retour is en dat de opvolger daarvan, de Wii U, er al bijna aan komt. WiiWare zou daarom als platform niet langer in staat zijn om voldoende verkopen voor La-Mulana te genereren. De game stond aanvankelijk eerder gepland, maar kwam niet door het goedkeuringsproces van Nintendo's Amerikaanse of Europese tak. 

La-Mulana wordt door ontwikkelaar Nigoro omschreven als "een actievolle archeologische ruïneverkenningsgame". Het spel draait voornamelijk om het vinden van nieuwe voorwerpen om verder te komen in de grote spelwereld, die verder gevuld wordt door vijanden en eindbazen. Een PC-versie staat nog wel gepland, het spel is ook verkrijgbaar als freeware. De PC-overzetting betreft echter een remake hiervan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou