Kwart van spelers heeft God of War Ragnarök uitgespeeld

Kwart van spelers heeft God of War Ragnarök uitgespeeld

Ongeveer een kwart van de spelers van God of War Ragnarök heeft de game uitgespeeld.

Dat blijkt uit Trophy-data, zo heeft Push Square afgelopen week uitgezocht. Donderdag lag het percentage op 24,8 procent van alle spelers van de game - het is dus goed mogelijk dat het percentage inmiddels boven de 25 procent komt. 

God of War Ragnarök is een relatief grote game en het spel is nu iets langer dan tweeënhalve week verkrijgbaar, dus Push Square merkt op dat dit best een prima prestatie is van de game. Logischerwijs behalen een stuk minder spelers de Platinum Trophy - die Trophy stond vorige week op zo'n 3,9 procent van alle spelers.

Gamer.nl beloonde het spel met een 9: "God of War Ragnarök is meer God of War, maar wel op de allerbeste manier. Heb je genoten van de vorige game en wil je vooral weten of het vervolg de verwachtingen waarmaakt, dan luidt het korte antwoord ja. Je zult niet teleurgesteld zijn."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Van het weekend ook platinum gehaald op hard mode. Wat een spel weer. Altijd jammer als zo’n spel als god of war weer is uitgespeeld. Zeker nog een keertje uitspelen maar eerst al het andere.

0

Vorige week het einde bereikt, maar ben sindsdien niet verder gegaan. Ik pak het wel weer even op voor de end-game spul maar eerst een paar andere games doorspelen of afmaken. Waarschijnlijk ga ik niet voor de platinum, dat doe ik eigenlijk nooit. Top game, zonder twijfel.

0
test

@RoyVG ik ook niet normaal maar als je de bekende dingen afhandeld in deze game heb je zo goed als platinum. Zitten geen extreme trophies bij.

0

Aanbevolen voor jou