Kruip in de huid van een vlieg in Time Flies

Kruip in de huid van een vlieg in Time Flies

Time Flies is een nieuwe indiegame waarin spelers een vlieg besturen.

Michael Frei en Mario von Rickenbach, de oprichters van de Zweedse studio Playables en de makers van het geprezen spel Kids, hebben tijdens de Day of the Devs-presentatie hun nieuwe game onthuld: Time Flies.

In de game besturen spelers een huisvlieg. Men moet zo snel mogelijk een lijst met activiteiten afwerken voordat de vlieg doodgaat, waaronder bijvoorbeeld rijk worden. Daarbij moet men van te voren het land waar men leeft kiezen, waarbij de gemiddelde leeftijdsverwachtingen van dat land bepalen hoelang men leeft. Het spel lijkt dan ook vooral een kritische observatie van het mensenleven te worden.

Naast het unieke concept vallen vooral de met de hand getekende zwartwit-graphics op. De game moet in 2023 uitkomen op pc, Mac, PlayStation en Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Time flies like an arrow; fruit flies like a banana."

0
test

Uniek was Mr. Mosquito op de ps2, maar inderdaad niet veel games wagen zich aan dit concept.. en ik ben meestal geen graphicswhore en kan unieke stijlen waarderen maar dit ziet er echt uit alsof het door een 3 jarige in ms paint is gemaakt... en ja maar indie etc voor excuses gaat er bij mij niet in

0
test

@ali3n8tor mee eens, af en toe wel eens verfrissend om een keer niet iets te zien dat gemaakt is met Unity, maar dit is wel erg schraal.

0

Aanbevolen voor jou