Vorige maand ging het gerucht dat Krome Studios, de ontwikkelaar van Blade Kitten en de Game Room op Xbox Live, mogelijk haar deuren had gesloten. "We hebben op dit moment nog altijd contracten waar we aan werken en er zit nog meer aan te komen", meldt Walsh.

Kleinere versie

Walsh geeft wel toe dat een groot gedeelte van de studio ontslagen is en dat de drie studios waaruit Krome bestond zijn teruggebracht naar één studio. "We hebben ongeveer veertig werknemers die aan projecten werken." Het is volgens hem mogelijk dat daar in de nabije toekomst nog eens veertig mensen bij komen. "Dus op de werkvloer kunnen dertig tot honderd mensen rondlopen. Het is gewoon een kleinere versie van wat Krome eerst was." In 2008 waren er bij Krome nog zo'n 400 mensen werkzaam.

Krome Studios werd opgericht in 1999 en was verder nog verantwoordelijk voor de PS2-versie van The Force Unleashed en Hellboy: The Science of Evil. In de Game Room, een project dat de studio in opdracht van Microsoft heeft ontwikkeld, kunnen iedere week een aantal klassieke Arcade-, Intellivision- en Atari 2600-titels worden gedownload.