Kritiek op LotRO om betaalde uitrusting met stats | Gamer.nl

Kritiek op LotRO om betaalde uitrusting met stats | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het was eerder al mogelijk om items met echt geld te kopen, die items hadden echter alleen een cosmetische functie. Nu kunnen gebruikers ook uitrusting kopen die hun prestaties in de game verbetert. Volgens Adam Mersky van Turbine is de uitrusting bedoeld voor nieuwe spelers, zij zouden klagen dat het moeilijk was om goede voorwerpen te vinden in de game. Meer ervaren spelers zien het echter als een manier voor de studio om meer geld te verdienen, die tegelijkertijd de balans in het spel verpest.

De uitrusting zou beter zijn dan de voorwerpen die spelers zelf kunnen maken en verkopen via het in-game veilinghuis. Dit zorgt er volgens spelers voor dat zij moeten concurreren met Turbine bij het aanbieden van uitrusting. Ook zijn zij boos dat de ontwikkelaar zijn belofte heeft verbroken dat voorwerpen die met echt geld gekocht zijn nooit weer verkocht kunnen worden in het spel. De nieuwe uitrusting kan wel tegen in-game geld ingewi eld worden, waarmee het indirect mogelijk wordt om echt geld in virtuele valuta om te zetten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou