Gerucht: Fortnite krijgt een nieuwe map

Gerucht: Fortnite krijgt een nieuwe map

Fortnite bestaat inmiddels al langer dan twee jaar en spelers landen nog altijd in dezelfde battle royale-map, maar er gaan nu geruchten rond dat hier verandering in komt.

Volgens een aantal Fortnite-leakers en dataminers gaat de volgende Fortnite-patch een hele hoop dingen veranderen. Er zijn namelijk een heleboel nieuwe locaties gevonden in de bestanden. Daarnaast zijn er ook een aantal aanwijzingen gevonden die lijken te suggereren dat de map zoals we die nu kennen, compleet gaat verdwijnen. De nieuwe patch heeft de naam The End gekregen

Een aantal van deze locaties komen Fornite-fans wellicht bekend voor, althans, een gedeelte van de locatienamen. LazyLake lijkt verdacht veel op het voormalige LazyLagoon, WeepingWoods klinkt als de oude locatie WailingWoods en SunnyShores doet sterk denken aan de Snobby Shores. Wat Fortnite-spelers precies te wachten staat, is vooralsnog onduidelijk. Echter kan er met al deze nieuwe locaties een hele map worden gevuld.

Er werd ook een interessant laadscherm gevonden door een Twitter-gebruiker.

Op de afbeelding van het laadscherm lijken een aantal bekende Fortnite-personages afscheid te nemen van de oude battle bus. Een tweede of nieuwe battle royale-map is niet ongebruikelijk voor spellen met het Fortnite-genre. PlayerUnknown’s Battlegrounds, de voorloper van Fortnite, beschikt ook over meerdere battle royale-maps.

Bovendien is het Fortnite x Batman-evenement afgelopen weekend begonnen. Dit evenement duurt tot 6 oktober en is mede om het tachtigjarige jubileum van de DC-superheld te vieren. Er is een Rift Zone op de map gearriveerd waardoor Tilted Town is veranderd in Gotham City.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou