Er zijn mensen die alleen al bij het horen van het woord ‘Manhunt’ hun hooivorken en brandende toortsen oppakken om het kwaad (lees: gewelddadige games) uit de wereld te verdrijven. Het duurde dan ook niet lang voordat de controversie losbarstte toen Take Two Interactive bekend maakte dat Rockstar aan een vervolg van de game werkte.

Manhunt 2 draait om twee mannen, Daniel Lamb en Leo Kasper, die weten te ontsnappen uit een gesticht annex research centrum, waar ze op nare wijze krankzinnig zijn gemaakt. De weg naar vrijheid (en wraak wellicht) zal beladen zijn met sneaky suspense en gruwelijke actie, daar tegenstanders op de meest gewelddadige wijze kunnen worden uitgeschakeld.

Of het nou werkelijk zo gewelddadig, bruut en misselijkmakend is als anti-Manhunters beweren, kunnen we pas zeggen als de game uit is. We hebben echter wel alvast wat screenshots verzameld om jullie een indruk te geven. Deze zijn zowel hieronder als op de gamepage te vinden. Manhunt 2 zal verschijnen op de PlayStation 2, de Nintendo Wii en de PlayStation Portable.

That's gonna hurt...