Mochten er Star Wars fans zijn die toevallig een “disturbance in the Force” hebben waargenomen; het was geen planeet die aan gruzelementen werd geblazen.

"I am most displeased with your current lack of progress.."

Nee, de werkelijke oorzaak is nog vele malen erger. Star Wars: The Force Unleashed, de nieuwe game waar Lucas Arts op dit moment zo hard aan werkt, zal zijn verwachte deadline niet halen. Eerder was het nieuwe Star Wars avontuur gepland voor November 2007, maar gisteren is door de ontwikkelaar bekend gemaakt dat de releasedatum zal worden verschoven naar het tweede kwartaal van 2008. Dat betekent dat we dus nog ongeveer een jaar moeten wachten op deze next-gen Star Wars titel. Als troost voor dit slechte nieuws hebben we echter wel een paar heerlijk nieuwe stukjes artwork voor jullie gevonden, die hieronder en op de gamepage te vinden zijn.

Overigens is er nog steeds geen officiële toezegging gedaan of The Force Unleashed uit zal komen voor de PC en de Nintendo Wii. Vooralsnog zal de game wel uitkomen op de PlayStation 2, 3 en Portable, de Xbox 360 en de Nintendo DS.