Kotick: "Treyarch krijgt niet genoeg waardering" | Gamer.nl

Kotick: "Treyarch krijgt niet genoeg waardering" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het is geen studio die games maakt die met een 9 beloond worden. Ik denk dat het meer rond het cijfer 8,6 hang nu", aldus Riccitiello over Treyarch in een interview met IndustryGamers. Kotick reageerde daarop door te zeggen dat Treyarch niet genoeg waardering krijgt voor zijn geleverde prestaties. "Ik denk niet dat ze genoeg credits krijgen voor de ontwikkeling van de multiplayer in Modern Warfare en de hoeveelheid werk die ze daar in gestopt hebben. De multiplayer is grotendeels ontwikkeld door Treyarch."

Afwi eling

Treyarch kwam dit jaar met Call of Duty: Black Ops. Vorig jaar leverde de andere Call of Duty-ontwikkelaar Infinity Ward Call of Duty: Modern Warfare 2 af. Ook de twee jaar daarvoor wi elden de twee studio's elkaar af, met World at War in 2008 en de eerste Modern Warfare in 2007.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou