Kotick op 16 in top 49 meest invloedrijke mannen 2010 | Gamer.nl

Kotick op 16 in top 49 meest invloedrijke mannen 2010 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Kotick wordt door de website omschreven als iemand die dubbele gevoelens oproept. Aan de ene kant wordt hij geprezen door aandeelhouders om zijn capaciteit om veel omzet en winst te genereren. Aan de andere kant wordt hij gehaat door gamers, die hem arrogant vinden, of zelfs een stapje verder gaan door hem "de Hitler van de game-industrie" te noemen, zo leest de omschrijving op Askmen.com.

De lijst is opgesteld door lezers van de website, die hun stem uit konden brengen op een selectie van ongeveer 200 kandidaten. Daarna werd de uitslag gemiddeld met de lijst die Askmen zelf had opgesteld. De lezers werden gevraagd naar wie hen het afgelopen jaar het meest heeft beïnvloed, als het gaat om hun kleding tijl, denken, en (aankoop)gedrag. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou