Kotick: 'Call of Duty: Black Ops is een eerbetoon aan soldaten' | Gamer.nl

Kotick: 'Call of Duty: Black Ops is een eerbetoon aan soldaten' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het Call of Duty Edowment fonds helpt Amerikaanse soldaten er weer bovenop te komen in het dagelijks leven nadat zij hun land hebben gediend. "Call of Duty is een eerbetoon aan de moed, de dedicatie en de opoffering van de mensen die ons land en de vrijheid over de hele wereld verdedigen", aldus Kotick.

"Mi chien komt het daarom dat onze soldaten, onze matrozen, onze mannen en vrouwen in de lucht en marines die zich bevinden op allerlei gevaarlijke plekken, alsmede de militairen die thuis zitten, [Call of Duty] als de nummer één videogame omarmen."

Call of Duty: Black Ops verschijnt aankomende dinsdag in de winkels. Diverse winkels gaan in de nacht van maandag op dinsdag open om de game te verkopen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou