Kortingsfestival Amazon Prime Day is dit jaar op 13 en 14 oktober

Kortingsfestival Amazon Prime Day is dit jaar op 13 en 14 oktober

Op 13 en 14 oktober wordt het jaarlijkse Amazon Prime Day weer gehouden. Prime-leden kunnen dan diverse exclusieve deals verwachten.

Amazon Prime Day is een jaarlijks evenement waarbij Amazon Prime-abonnees een hoop exclusieve deals voorgeschoteld krijgen, ook op het Nederlandse Amazon. Jaarlijks worden hier fikse kortingen uitgedeeld die soms nog voordeliger zijn dan tijdens Black Friday, ook voor games en hardware.

Amazon Prime Day 2020 loopt van dinsdag 13 oktober om 00:00 uur tot woensdag 14 oktober 23:59 uur. Om gebruik te maken van de kortingsdagen is dus wel een Amazon Prime-abonnement nodig. Daarmee kunnen er bijvoorbeeld ook films en series worden gekeken op Amazon Prime, het Netflix-achtige streamingkanaal van Amazon.

Amazon heeft inmiddels bevestigd dat zowel Nintendo als Sony meedoen met Prime Day. Mensen kunnen dus kortingen voor games en mogelijk hardware van deze consoleboeren verwachten. Het is vooral opvallend dat Nintendo meedoet, aangezien games en hardware van het bedrijf niet vaak met korting worden verkocht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik koop niks meer op sites als Amazon en Alie express. Gigabedrijven die de laagste prijzen aanbieden, slechte werkomstandigheden hebben en ontiegelijk veel geld verdienen, geen belasting lappen, uit zijn op de hele markt te veroveren.. nee, dan betaal ik liever wat meer.

0

@BertThaBest Ja dat is mijn instelling tegenwoordig ook. Het is zo'n zonde dat voor maar enkele euro's mensen vaak al naar partijen als Amazon gaan. Burger <--> consument Zelfde persoon, twee compleet verschillende gedragingen. Zo een vreemd fenomeen. Als burger moeten mensen natuurlijk goed behandeld worden en genoeg betaald worden en is het milieu heel belangrijk. Als consument negeren de meeste van ons dat massaal en gaan we voor het dubbeltje op de eerste rij.

0

Aanbevolen voor jou