Nieuws
Call of Duty: Warzone

Seizoen 5 Call of Duty: Warzone en Modern Warfare start mogelijk op 5 augustus

Korte teaser duidt op releasedatum

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Er is een korte teaser uitgekomen voor het vijfde seizoen van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare. Het gaat om een korte clip die streamer NICKMERS had ontvangen.

Aan het begin van de laatste stream vanNICKMERStoonde hij de clip die hij ontvangen had van Activision, de uitgever van de Call of Duty-games. Het gaat om een korte video van tien seconden. De clip toont een korrelig beeld van een gebied en is volgens de aanduiding in linkerhoek opgenomen op 5 augustus rond 10:46. De clip van de stream is hieronder te bekijken.

Mogelijk duidt 5 augustus op de releasedatum van het nieuwe seizoen, omdat op die dag de huidige battle pass van beide games ten einde loopt. Over de releasedatum van het nieuwe Seizoen van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare is nog niets officieel aangekondigd. Volgens NICKMERS is dit de eerste van een serie ‘leaks’ die Activision gaat uitbrengen in aanloop naar het nieuwe seizoen. Wanneer de volgende teaser uitkomt is nog niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Phil Spencer teaset grote verandering voor structuur Halo Infinite Obsidian hint naar meer content voor The Outer Worlds
3

Reacties op: Seizoen 5 Call of Duty: Warzone en Modern Warfare start mogelijk op 5 augustus

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Jurry1984

  • 21 juli 2020 18:38
  Ben er eigenlijk wel een beetje klaar mee.. zelfde als black ops, fortnite en pubg daarvoor. Merk dat ik altijd ontzettend hyped ben voor het br-genre, maar op eenzelfde snelheid de interesse weer verlies. Het is toch een wat meer casual genre denk ik. Ik was ten tijde van andere opkomende genres (zoals fps en moba) veel langer geboeid. Hebben anderen dat ook of komt het gewoon doordat ik inmiddels kinderen heb en mij moeilijker in een genre kan vastbijten (waarschijnlijk dit laatste)?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  HunterSeeker

  • 23 juli 2020 08:10
  @Jurry1984 heb ook kinderen, maar wat het voor mij leuk maakt (COD BR) isdat ik het met vrienden/collega's speel met headset op. Solo was ik er ook snel klaar mee. Maar samen maakt het erg leuk.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  poklaan

  • 21 juli 2020 20:44
  Hopelijk kondigen snel de volgende CoD aan. Bizar dat die game in oktober/november moet uitkomen en dat we 0 informatie hebben.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.