Korte beelden van Dragon Age 4 getoond

Korte beelden van Dragon Age 4 getoond

Tijdens de EA Play Live-presentatie vannacht werden enkele seconden aan beelden van wat lijkt op Dragon Age 4 getoond.

Het is voor het eerst dat er beelden van het spel worden getoond sinds de onthulling in 2018. Tegen het einde van de presentatie werden kort drie scènes getoond toen er over ontwikkelaar BioWare werd gepraat - EA meldde niet letterlijk dat de beelden van Dragon Age 4 komen.

De beelden lijken in-engine te zijn en tonen een mysterieuze boom, een gebouw in het water en een gebied met gloeiende, rode objecten. De beelden zijn in onderstaande video te zien vanaf 45 minuten en 30 seconden.

Eerder werd al aangegeven dat Dragon Age 4 niet voor 2022 uitkomt. Tijdens The Game Awards in 2018 werd het spel officieel aangekondigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mijn hemel dat is wel heel kort haha. Erg fan van de Dragon Age serie en dan met name Origins. Krijg alleen t vervelende gevoel dat DA4 een nare multiplayer focussed microtransactie game wordt. Geef gewoon een prachtige single player ervaring zoals deel 1 en in mindere mate Inquisition

0

@Zut Maar bij hoeveel populaire bestaande single player franchises is dat tot nu toe gedaan?

0

Dit vind ik echt een hele interessante vraag. De afgelopen vijf jaar zijn er voor de Playstation 4 alleen al SP-games uitgekomen die wellicht wel DLC heben gekregen, maar heel weinig tot helemaal niets te maken hebben met microtransacties. Denk aan Uncharted 4, Bloodborne en DS3 (die is echter niet per se exclusive), God of War, The Last of Us 2 (sinds vandaag!)... dit lijstje alleen al zou voor mij de aanschaf van een PS4 of goede gaming PC het duizendmaal waard maken en de games kosten je naast de aanschaf (evt van de GOTY-versies voor alle DLC) verder niks.

0

@Zut Ik houd ook mijn hart vast hoor. De teloorgang van Bioware is in zekere mate te danken aan de 'we willen iedereen ter wille zijn'-attitude, en begon - althans voor mij - met het voor Dragon Age 2 aangekondigde credo 'push a button and something awesome happens'. Dat gezegd zijnde, kijk ik ontzettend naar DA4 uit. Ik vond Origins vreselijk gaaf en heb me ook ontzettend vermaakt met DA:I, dat ik afgezien van enkele jammerlijke ontwerpkeuzes (zoals de tactische camera) als meeslepend, groots opgezet en episch heb ervaren.

0

Ik denk dat ze met Dragon Age terug naar de roots moeten van deel 1 wat de meesten fantastisch blijken te vinden. Ik ben er zelf geen fan van en vond het laatste deel ondanks een mooi gecreeerde wereld een langdurig verhaal met weinig diepgaande gameplay. Ik zou zelf liever een korter maar spectaculairder verhaal zien met meer toffe gameplay mechanics alleen ik denk dat het dan geen Dragon Age meer zal zijn en de fans die er nog over waren ook zullen afknappen op het deel. Afhankelijk van waar het Bioware team goed in is lijkt het me handig om op een van deze 2 te focussen. Goed verhaal, character building etc. of kortere maar intensere game met veel meer gameplay mogelijkheden.

0

Aanbevolen voor jou