NCsoft, de Koreaanse uitgever van onder andere Lineage en City of Heroes, heeft zich vooralsnog afzijdig gehouden van de Europese markt. Daar zal in de toekomst voor de fans van MMORPG genre gelukkig verandering in komen, want NCsoft heeft in London een nieuwe vestiging geopend onder de naam NCsoft Europe.

Aan het hoofd van deze divisie staat Geoffrey Heath, een man die al ten tijde van de Atari 2600 werkzaam was in de gamesindustrie en ervoor zorgde dat Activision de grootste third party uitgever voor het platform werd in de UK. Later werkte hij ook nog voor grote uitgevers als Maxis en Origin. Hij staat tevens aan het hoofd van de Climax Group, een toonaangevende Engelse ontwikkelaar, onder andere verantwoordelijk voor Sudeki.

De eerste wapenfeiten van NCsoft Europe zouden het uitgeven van de MMORPG spellen City of Heroes en Lineage II in Europa moeten zien, iets wat voor het eind van het jaar geplanned staat. De kans dat de veelbelovende online RPG Guild Wars, waarvoor geen maandelijkse bijdrage nodig is, ook in Europa zal verschijnen, is met de komst van NCsoft Europe aanzienlijk gestegen.