Kopers PS3-versie Tales of Monkey Island krijgen geld terug | Gamer.nl

Kopers PS3-versie Tales of Monkey Island krijgen geld terug | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Iedereen die Tales of Monkey Island gekocht heeft toen er slechts één deel werd gegeven, krijgt zijn geld terug in de komende dagen. Wanneer het geld is teruggestort, kun je de game opnieuw downloaden en staan alle vijf delen op je PlayStation 3", schrijft Sony op zijn Europese blog. De uitgever zegt verder de korting op de game te zullen verlengen. "We hebben de korting op de game met een week verlengd naar 12 januari. Het spijt ons zeer voor het ongemak dat het heeft opgeleverd."

3D

The Tales of Monkey Island-serie zet de traditionele point-and-click-opzet van de verschillende adventurekla iekers uit de jaren '90 voort in een volledig driedimensionaal gerealiseerde wereld. Door verschillende voorwerpen op te sporen, deze te combineren en gesprekken met personages te voeren los je puzzels op en kom je verder in de game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou