Koopgids: de beste gaming laptops

Koopgids: de beste gaming laptops

Een gaming laptop aanschaffen kan een hele klus zijn met het brede aanbod op de markt. Ook heeft niet iedere gamer hetzelfde budget of de kennis om een goede beslissing te maken. Daarom lanceert Gamer.nl een href="https://gamer.nl/bestegaminglaptops/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">koopgids voor gaming laptops</a>.

De gids bestaat uit drie onderdelen: 'Wat moet je weten?', 'De beste gaming laptops' en een FAQ. Het eerste gedeelte behandelt kort verschillende aspecten waar je op moet letten bij het kopen van een laptop, zoals het schermformaat en de beeldkwaliteit.

Daarnaast vind je de beste budget, midrange en high end gaming laptops. Elke categorie valt binnen een bepaalde prijsklasse en moet voldoen aan een aantal eisen. Bij elke categorie geven we een beeld van welke games het op acceptabele settings en framerates moeten kunnen draaien, en lichten we drie laptops uit die volgens ons een goede aanschaf zijn.

Tot slot is er een FAQ met vragen over bijvoorbeeld welke videokaart je nodig hebt en of een SSD een noodzaak is. Heb je dus weinig verstand van hardware of zit je met een specifieke vraag? Check dan de FAQ.

De koopgids zelf kun je op twee manieren bereiken: op Gamer.nl/bestegaminglaptops en in de sidebar op de website.

Binnenkort lanceert Gamer.nl nog meer koopgidsen voor headsets, muizen, toetsenborden, SSD's en andere hardware om bezoekers een handje te helpen bij hun aankoop.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kleine aanvullingen: a) de razer is bijna onmogelijk leverbaar in nederland. Het wordt door Razor alleen rechtstreeks verscheept naar scandinavische landen (de laatste keren dat ik keek) Mocht je het wel via Amazon bestellen dan betaal je invoerrechten. b) de MSI stealth die jullie als 'duurder' dan de Razor noemen is . 400 euro goedkoper. in mijn overzicht.

0
test

@Archer Thanks voor je aanvullingen, we hebben het een en ander aangepast!

0

p.s. de links hierboven werken niet. Juiste url is: https://gamer.nl/koopgids/laptop/beste/

0

Aanbevolen voor jou