Koop kaarten voor Video Games Live en win een VIP-upgrade | Gamer.nl

Koop kaarten voor Video Games Live en win een VIP-upgrade | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De eerste Nederlandse editie van Video Games Live wordt op 12 november gehouden in de Heineken Music Hall. Kaarten zijn nu te koop!

Video Games Live presenteert je favoriete gamemuziek in een spectaculair, multimediaal jasje. Het event combineert de energie en de opwinding van een rockconcert met de kracht en emotie van een orkest en voegt daaraan de technologie, interactieve ervaring en adembenemende animaties toe die enkel videogames kunnen bieden.

Koop je je tickets via Gamer.nl, dan maak je kans op een spectaculaire upgrade: je kaartjes worden mi chien wel omgezet naar VIP-stoelen, zodat je het concert nog luxer beleeft!

Je kunt kaarten voor Video Games Live hier kopen.

Video Games Live vindt op 12 november 2014 plaats in de Heineken Music Hall. De deuren gaan om 18:00 uur open en om 20:00 uur begint het concert. Zorg dat je er bij bent, want dit wil je niet mi en!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou