Kookboek gebaseerd op Final Fantasy 14 in de maak

Kookboek gebaseerd op Final Fantasy 14 in de maak

Er moet dit jaar een kookboek gebaseerd op Final Fantasy 14 uitkomen.

Het kookboek stond met de naam 'The Ultimate Final Fantasy 14 Cookbook' vermeld op Simon & Schuster, al is dat inmiddels veranderd in 'Licensed Video Game Cookbook' (ook op Amazon). Wario64 deelde op Twitter echter een screenshot van de vermelding van het Final Fantasy 14-kookboek.

Het boek krijgt een voorwoord geschreven door regisseur Naoki Yoshida en op 9 november dit jaar uitkomen. Het boek bevat 192 pagina's en meer dan zeventig recepten gebaseerd op gerechten uit de game. Om welke gerechten het precies gaat is nog niet bekend, maar er komen vast klassiekers als Mist Spinach Quiche, Alligator Salad en Boiled Egg voorbij.

Square Enix heeft het boek nog niet officieel aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Apart, ik zou dan eerder een Final Fantasy 15 kookboek verwachten. Koken is voor de (goede) helft van het spel een belangrijk onderdeel van de gameplay. Wellicht komt die ook als dit boek genoeg verkoopt.

0

@gimbal2 FF15 is vrijwel niet relevant meer, terwijl FF14 het nu beter doet dan ooit. Koken is een van de crafting jobs die je kan spelen dus in-game best relevant. Maar het voelt wel meer gepast bij 15, "That's it, i've come up with a new recipe" hoor je soms vaker dan sommige battle quotes :P

0
test

Over koken gesproken... Het doet mij denken aan een video van Yoshi P "How to make Final Fantasy XVI". Ze staan mij niet toe een linkje te plaatsen. :)

0

Aanbevolen voor jou