Kong: Skull Island-regisseur wil Metroid-film maken | Gamer.nl

Kong: Skull Island-regisseur wil Metroid-film maken | Gamer.nl

Regisseur href="https://www.imdb.com/name/nm3611349/">Jordan Vogt-Roberts</a> maakt in een interview bekend dat hij wel een film gebaseerd op de Metroid-games van Nintendo wil maken en zegt dat hij zelfs al een pitch klaar heeft liggen.

De regi eur heeft eerder aan Kong: Skull Island gewerkt en is momenteel bezig met een Metal Gear Solid-film, waarvoor hij volledige toestemming heeft gekregen van Hideo Kojima.

In het interview zegt hij dan ook "Ik heb een pitch voor de Metroid-film. Ze zullen het mij nooit laten doen, het is krankzinnig. Het is echt alleen maar Samus, waar ze een beetje tegen haarzelf praat. Zodra er andere personages worden geïntroduceerd, gaat de magie verloren. Je zet haar ergens alleen neer en het draait hierdoor om de stilte in de film, zoals in Drive."

Daarnaast vertelt Vogt-Roberts hoe de game een grote impact op hem heeft gehad tijdens zijn jeugd en denkt hij dat er veel filmmakers in aantocht zijn die ook zijn opgegroeid met games, zoals hij dat had.

Nintendo heeft vorig jaar een nieuw deel in de Metroid Prime-reeks aangekondigd, maar naast een logo weten we nog niets over het vervolg. Reggie Fils-Aime van Nintendo Amerika bevestigde laatst dat de game nog in ontwikkeling was en dat de vroege aankondiging was gebaseerd op "een handjevol factoren". Begin dit jaar keken we al naar de ideale Metroid Prime 4, waarin we onder andere omschreven dat we Samus het liefst moederziel alleen in de nieuwe game willen zien.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou