Konami werkt mogelijk aan Castlevania-collectie

Konami werkt mogelijk aan Castlevania-collectie

Er zou wel eens een Castlevania-collectie in de maak kunnen zijn, zo blijkt uit een melding op het Australian Classification Board.

Daar wordt namelijk melding gemaakt van een 'Castlevania Anniversary Collection'. De game wordt als multiplatformspel aangeduid, al wordt niet gemeld voor welke systemen het verschijnt. Ook is niet duidelijk om welke Castlevania-games het zou gaan.

Hoewel dit geen bevestiging is dat de collectie daadwerkelijk in de maak is, vergroot dit de kans van een aankondiging. Vorig jaar gingen er ook geruchten over een mogelijke Castlevania-collectie, en toen werd kort daarna Castlevania Requiem aangekondigd. In deze PS4-collectie zitten de games Symphony of the Night en Rondo of Blood.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het zou hoog tijd zijn dat Konami weer eens wat met de serie gaat doen. Requiem is tof maar het is niks meer als een heruitgave van 2 games die al meerdere keren zijn heruitgegeven. Los op de PS3/PSvita of als onderdeel van de Dracula X collection. Symphony Of The Night blijft super maar had graag de optie gezien om te switchen tussen het origineel of de versie met nieuwe voice-overs. Ook waren de Saturn toevoegingen een leuke bonus geweest.

0

Zou tof zijn als er een collectie komt met alle GBA delen!

0
test

@casualkiller Oh een mens mag hopen en dromen toch. Ik vond de GBA castlevania games echt de beste. Hoewel de ds games van mij dan ook in deze collectie mogen.

0

Aanbevolen voor jou