Konami organiseert toernooi voor Metal Gear Online | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het toernooi is alleen toegankelijk voor mensen in Europa. De winst wordt bevochten in wedstrijden van zes tegen zes spelers. Het winnende team krijgt een Metal Gear Solid 4 Edition Astro Audio headset ter waarde van ongeveer 150 euro.

De teams die als tweede en derde eindigen worden beloond met respectievelijk Astro Scout rugzakken en Astro MLG Mi ion ta en. Ook zijn er Reward Points te verdienen die ingewi eld kunnen worden in de online winkel van Metal Gear Online. Gegadigden kunnen zich inschrijven via de officiële MGO-toernooi website.

Metal Gear Online is de online multiplayer van Metal Gear Solid 4, dat in 2008 exclusief op PlayStation 3 verscheen. De game is het slot in het verhaal van Solid Snake, de voormalige Foxhound-agent die wegens bijwerkingen in een onnatuurlijk tempo ouder wordt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou