Konami onthult nieuwe Contra-game voor Switch

Konami onthult nieuwe Contra-game voor Switch

Tijdens de Nintendo Direct-presentatie is een nieuwe Contra-game onthuld van Konami. Het gaat om Contra Rogue Corps en is vanaf 24 september verkrijgbaar op de Switch.

Konami bracht een nieuwe trailer uit voor de game waarin verschillende gameplaybeelden werden getoond. Zo is te zien dat Contra Rogue Corps gespeeld wordt vanaf een top-down-perspectief in plaats van de bekend sidescrolling-actie. Ook werden een aantal speelbare personages uitgelicht, waaronder een panda genaamd Cuddly.

Met Contra Rogue Corps kunnen spelers zowel offline als online met elkaar spelen. In dezelfde video wordt trouwens bekend dat Konami een collectie van tien Contra-games, genaamd Contra Anniversary Collection, vanaf vandaag beschikbaar stelt op de Nintendo eShop.

Contra Rogue Corps verschijnt op 24 september voor Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat is dit voor abominatie ?

0
test

@casualkiller Ja, precies mijn gedachten. Deze serie was in t SNES-tijdperk zo ongeveer het tofste wat ik ooit gezien had. Dit is zowat heiligschennis.

0
test

Dit is toch nergens de naam Contra waardig. Als het nog echt top down was zoals sommige probotector levels dan kon het nog retro old school genoemd worden maar dit......... Dit is bijna belachelijk dat hier de naam contra aan zit.

0

Aanbevolen voor jou