Konami onderzoekt Silent Hill-multiplayergame | Gamer.nl

Konami onderzoekt Silent Hill-multiplayergame | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De uitgever denkt over een Xbox Live Arcade-game waarin meerdere spelers in het door monsters geplaagde stadje Silent Hill moeten zien te overleven; verdere details ontbreken. Marek sprak over dit idee tijdens een interview over Silent Hill: Downpour, een horrorgame die in de herfst wordt verwacht voor PlayStation 3 en Xbox 360. Die game zal zelf geen multiplayermodus bevatten.

Silent Hill: Downpour

Silent Hill: Downpour is het achtste deel in de Silent Hill-serie en speel zich af in het mystieke stadje Silent Hill. Murphy Pendleton is de enige overlevende wanneer een bus met gevangenen verongelukt. Hij moet proberen te overleven in een stad vol met enge wezens. Murphy is enkel gewapend met voorwerpen uit de omgeving, zoals fle en en stoelen, waardoor vluchten vaak een betere optie is dan het gevecht aan te gaan. Het spel wordt voor het vierde kwartaal van dit jaar voor PlayStation 3 en Xbox 360 verwacht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou