Konami: 'Missie 51 is niet het einde van Metal Gear Solid 5' | Gamer.nl

Konami: 'Missie 51 is niet het einde van Metal Gear Solid 5' | Gamer.nl

Konami heeft de uitgelekte missie 51 van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain "zeker niet het einde" van de game genoemd.

Metal Gear-fans zijn ontevreden over het feit dat het aangekondigde Metal Gear Solid 5: The Definitive Experience zowel The Phantom Pain als Ground Zeroes bevat, maar niet de op het laatste moment geannuleerde mi ie 51.


Mi ie 51 had de allerlaatste mi ie van The Phantom Pain moeten worden waar veel verhaalelementen samen zouden komen, maar zat uiteindelijk niet in de game. Er zijn echter wel beelden van de mi ie uitgekomen en sindsdien willen fans graag dat de mi ie aan de game wordt toegevoegd. Metal Gear-fans vermoeden daarnaast dat de mi ie nooit is toegevoegd door de slechte relatie tu en uitgever Konami en ontwikkelaar Hideo Kojima, die inmiddels weg is bij de uitgever.

Konami reageert daar nu op door op Twitter te zeggen dat "Mi ie 51 extra verhaalcontent is die geannuleerd werd voordat de ontwikkeling klaar was, maar het is zeker niet het einde." Deze opmerking schoot bij veel fans in het verkeerde keelgat, waardoor Konami op Twitter meerdere malen moest uitleggen dat het nooit de bedoeling was mi ie 51 toe te voegen aan de game.

Metal Gear Solid 5: The Definitive Experience komt op 11 oktober uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Op de disk staat zowel Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain als de proloog, Ground Zeroes. De lang vermiste mi ie 51 is dus niet in het pakket te vinden. Hieronder nog eens de gelekte beelden van de mi ie.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou