Zo werd bekend dat Dance Dance Revolution in de lente van 2010 voor het eerst naar de PlayStation 3 komt. Voor de Xbox 360 komt ook een vernieuwde versie uit van de dansgame die met een speciale mat gespeeld wordt.

Voor Wii heeft Konami Let's Party aangekondigd, een partygame voor vier personen die in november zal uitkomen. De game bevat veertig minigames die volgens Konami de "fysieke, mentale en muzikale vaardigheden van elke speler testen." De dansmat van DanceDanceRevolution kan bij deze game in combinatie met de Wiimote gebruikt worden.

Drums en karaoke

Konami presenteert het eerder aangekondigde Pop 'n Rhythm ook op de Gamescom aan het publiek. De game is bekend uit de Japanse arcadehallen en laat spelers de Wiimote en Nunchuk gebruiken als drumsticks om op de maat van de muziek het juiste ritme te slaan.

Tot slot maakte Konami bekend dat Karaoke Revolution in november wordt uitgebracht voor PlayStation 3 en Wii. Zingen in de karaokegame kan met bijna alle microfoons die voor de spelcomputers beschikbaar zijn. Eerder werd gedacht dat de game ook voor Xbox 360 zou komen, maar dit lijkt niet te kloppen.