Konami erkent dat er vraag is naar meer Castlevania-content

Konami erkent dat er vraag is naar meer Castlevania-content

Konami heeft erkent dat fans graag meer Castlevania-content willen zien. Het zou de ontwikkelaar motiveren.

Dat laat Konami's assistant producent Tsutomu Taniguchi weten in een interview met IGN. Hij reageert daarbij op het enthousiasme dat is ontstaan door de Return to Castlevania-uitbreiding voor Dead Cells, alsmede de collecties met klassieke Castlevania-games die eerder zijn verschenen. "De opwinding en het enthousiasme van fans op internet motiveert ons."

"We hebben geprobeerd de games waar mensen van houden terug te brengen in de Castlevania Anniversary Collection en de Castlevania Advance Collection. We hebben ook Rondo of Blood en Symphony of the Night teruggebracht op mobiel, en Grimoire of Souls op Apple Arcade uitgebracht."

Hij vervolgt:  "We weten dat onze fans altijd meer willen. Dat willen wij ook, dus deze kans om een geweldige crossover met Dead Cells mogelijk te maken was onmogelijk om te negeren."

Dead Cells: Return to Castlevania verscheen eerder deze maand. De uitbreiding laat spelers het samen met Castlevania-personages opnemen tegen Dracula. De uitbreiding voegt twee gebieden toe aan Dead Cells die zijn geïnspireerd door de Castlevania-franchise. Ook worden er veertien wapens en items uit die franchise toegevoegd. Verder staan er drie nieuwe bazen te wachten op spelers, waaronder Dracula zelf. Ook de soundtrack is vernieuwd met zestig nummers gebaseerd op Konami's klassieke reeks.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja dat hier interesse is blijkt wel uit de vele cross-overs die laatste tijd komen maar ook als je simpelweg kijkt naar de hoeveelheid Metroidvania games dan is het hele genre springlevend. En Castlevania staat mits goed uitgevoerd daar wel mee in de top. Ik hoop dat ze een pixel art game stijl hanteren. Voor mij zijn de GBA en DS games in die stijl de toppers. En in die stijl laat maar graag komen.

0

@watashi wa maurice desu. 2D gameplay in ieder geval, het hoeft voor mij niet noodzakelijk pixel art te zijn. Maar het geniet wel mijn voorkeur.

0
test

@gimbal2 Als het goede 3D graphics in 2D setting is vind ik het ook goed inderdaad. Maar wel side scrolling. Ik vind de echte 3D games net geen Castlevania. Ze zijn niet slecht maar dan worden het ineens een dertien in een dozijn achtige games. En zoiets als Metroid prime lijkt me niet werken ivm korte afstand wapens als zweep. Dus denk dat castlevania op zijn best is in 2D

0

Aanbevolen voor jou