Dance Dance Revolution viert haar tiende verjaardag en dat doet Konami op een speciale manier. Konami brengt zowel voor de Nintendo Wii, PlayStation 2 als Xbox 360 een Dance Dance Revolution uit. Bovendien zijn van alledrie de versies de eerste impressies verschenen in de vorm van screenshots.

De Nintendo Wii wordt  voorzien van de game Dance Dance Revolution Hottest Party 2. Je eigen Mii kun je op de dansvloer laten staan om mee te gaan in de muziek. Verder bevat de tracklist de nummers 'Makes Me Wonder' van Maroon 5, 'Umbrella' van Rihanna, 'Black or White' van Michael Jackson en 'We Got the Beat' van The Go-Go's.

De PlayStation 2 krijgt de game Dance Dance Revolution X. Deze game krijgt 70 bekende nummers waarop je tekeer kunt gaan. Verder krijgt de game een LAN-modus waarmee je met maximaal acht spelers tegelijk kunt dansen en kun je een eigen fitness programma starten.

Voor de Xbox 360 verschijnt tot slot Dance Dance Revolution Universe 3. Het is de enige van de drie waarmee online gespeeld kan worden. Ook deze versie krijgt 70 nummers en heeft daarnaast een DJ Mode, waarmee je eigen tracks kunt ontwikkelen.

Er is nog geen releasedatum bekend waarop de games zullen verschijnen. Alle screenshots zijn te bekijken via gamepagina's van Dance Dance Revolution voor Nintendo Wii, Playstation 2 en Xbox 360.