Konami brengt drie collecties met klassieke games uit

Konami brengt drie collecties met klassieke games uit

Konami heeft drie collecties met klassieke games aangekondigd, waaronder een Castlevania-collectie.

Het gaat om drie collecties: eentje die zich richt op klassieke arcadegames van de uitgever, eentje gericht op Castlevania en eentje op Contra. Als eerste komt de Arcade Classics-collectie uit op 18 april. Hierin zitten Haunted Castle, Typhoon (ook bekend als A-Jax), Gradius, Gradius 2, Life Force, Thunder Cross, Scramble en TwinBee. De collectie bevat daarnaast een eBook met artwork en interviews en komt voor 19,99 dollar digitaal beschikbaar op pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Ook de Castlevania- en Contra-collecties komen digitaal naar deze platformen, maar de releasedata zijn nog niet bekend. Konami moet ook nog alle games voor deze collecties onthullen. Wel is bekend dat in de Castlevania-collectie in ieder geval de originele NES-game, Castlevania 2: Belmont's Revenge, Castlevania 3: Dracula's Curse en Super Castlevania 4 zitten. De Contra-collectie heeft in ieder geval Contra, Super Contra, Super C en Contra 3: The Alien Wars. Konami maakt later alle overige games bekend.

Konami Arcade Collection
Castlevania Collection
Contra Collection
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eindelijk, na jaren de boel verkloot te hebben doet Konami eindelijk weer iets goeds voor de gamers. Ze hebben een fantastische line-up met games die ze in collections kunnen stoppen, velen van die games zijn nog steeds prima te spelen. Capcom heeft ze ongetwijfeld laten zien dat hier vraag naar is, vooral zolang dit soort spellen niet door Nintendo zelf wordt toegevoegd.

0
test

Leuke collecties! Nu ben ik eens benieuwd hoeveel mensen zich aan hun eerdere statement zullen houden.

0
test

@**Guitar_Hero** Ik houd me daar in ieder geval zeker aan... Ik hoef voorlopig niks meer met Konami te maken te hebben... Het zou mooi zijn als ze wat top ip's zouden verkopen.. (Silent Hills)...

0

Aanbevolen voor jou