Eerder maakten we melding van een officieel aangekondigd vervolg op de free-roaming game Saints Row voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Dat is natuurlijk heuglijk nieuws voor alle gangsters onder ons, maar er was ook heel wat minder prettig nieuws bij inbegrepen. De PlayStation 3-port van het originele Saints Row, dat op de Xbox 360 verscheen, werd geannuleerd. Een klap in het gezicht voor de PlayStation 3-bezitters die het wachten op Grand Theft Auto IV wat gemakkelijker wilden maken.

Nu zijn er echter geruchten dat Saints Row voor de PlayStation 3 misschien toch wel zal verschijnen. Een medewerker van de Amerikaanse retailer EB-games heeft de site Gameswank gecontacteerd met informatie van uitgever THQ. THQ zou aan EB doorgegeven hebben dat Saints Row nog steeds in ontwikkeling is voor de PlayStation 3 en dat het eerdere bericht van de annulering van deze titel niet klopt.

Hoewel dit soort geruchten altijd met een flinke korrel zout genomen moet worden, spreekt wel in het voordeel van de bron dat EB-games reeds de doosjes van Saints Row heeft ontvangen. Het is en blijft voorlopig een gerucht en waarschijnlijk horen we binnenkort of deze bron de waarheid spreekt. Een eventuele releasedatum is niet bekend.

Met dank aan Gamer24 voor het melden van dit nieuws