Het lijkt erop dat de PS3-exclusive Afrika toch naar Europa gaat komen. De game was oorspronkelijk alleen voor Japan gemaakt en werd tamelijk goed ontvangen door westerse importreviewers. Reden genoeg dus om ook ons Europeanen de game voor te schotelen.

De game stond namelijk op de Photokina beurs in het Duitse Keulen. Daar zou een vertegenwoordiger van Sony gezegd hebben dat het spel begin 2009 in de Europese schappen zou liggen. Er hoeft slechts wat lokalisatie overheen, dus begin 2009 lijkt zeker haalbaar. We wachten nog op een officiële melding van Sony voordat we dit bericht voor waar aannemen.

In Afrika ben je een fotojournalist en is het je doel om foto's te maken van allerlei dieren die je tegenkomt op dat continent. Je kunt rondtoeren in een jeep en op zoek gaan naar deze beesten, om ze dan op een bepaalde manier op de foto te zetten.

Update: Op CVG maakte een medewerker van Sony bekend dat er definitief geen versie van Afrika voor de Europese markt zal verschijnen. Je zal het voorlopig nog moeten doen met kiekjes van je achtertuin.