1080 degrees Snowboarding op de Nintendo64 was geweldig. Niet gek is het dan ook dat velen uitkijken naar het GameCube vervolg. Hoewel de game door problemen bij ontwikkelaar Left Field flinke vertraging moet hebben opgelopen, komt The Magic Box met de melding dat 1080 degrees Snowboarding 2 (we hebben nog steeds geen officiele naam gehoord) al op 16 mei uitkomt in Japan. Dit klinkt erg vreemd, ook omdat we enkel op SpaceWorld 2001, Nintendo's eigen spelshow, wat footage konden zien. Aan de andere kant lijkt het wel weer mogelijk, gezien 1080 degrees Snowboarding in een tijdsbestek van slechts 9 maanden werd gemaakt. 1080 degrees Snowbnoarding 2 op de GameCub

Het is ook erg vreemd dat we niet weten wie de game maakt. Het is ongetwijfeld een Nintendo first- of second-party, maar nadat Left Field naar buiten bracht dat hun game 1080 degrees Snowboarding 2 was overgedragen aan een andere studio, is nooit bekend gemaakt welke studio deze taak op zich zou nemen. EAD?

The Magic Box heeft ook de Japanse releasedata van Koro Koro Kirby 2, die game komt volgens de site op 24 mei. De Dreamcastport Eternal Arcadia (Skies of Arcadia in Europa) komt op 10 mei.