Komende Mario Kart 8 Deluxe-dlc voegt mogelijk vijf personages toe

Komende Mario Kart 8 Deluxe-dlc voegt mogelijk vijf personages toe

Het is waarschijnlijk dat de twee nog geplande dlc-golven voor Mario Kart 8 Deluxe in totaal vijf selecteerbare personages toevoegen aan de game.

Sinds vandaag is de vierde golf aan dlc verkrijgbaar voor de game. Nintendo bracht begin vorig jaar de Booster Course Pass uit, waarmee verdeeld over twee jaar zes golven aan dlc wordt toegevoegd aan de Switch-racer.

In de vierde golf, die vanaf nu verkrijgbaar is, zitten weer acht parcoursen - waaronder eentje die zich in Amsterdam afspeelt. Voor het eerst sinds de Booster Course Pass beschikbaar is, is er ook een nieuw personage aan de game toegevoegd in de vorm van Birdo.

Tegelijk met de toevoeging van Birdo zijn er ook vijf vraagtekens op het scherm waar men personages kan selecteren verschenen. Dit lijkt te suggereren dat er de rest van het jaar nog eens vijf bestuurbare personages aan de game worden toegevoegd. Om welke personages het kan gaan is niet bekend.

Mario Kart 8 Deluxe

Zoals eerder aangekondigd, zitten de volgende acht circuits in de vierde golf:

  • Amsterdam Drift (Mario Kart Tour)

  • Riverside Park – (Mario Kart: Super Circuit)

  • DK Summit (Mario Kart Wii)

  • Yoshi’s Island (nieuw)

  • Bangkok Rush (Mario Kart Tour)

  • Mario Circuit (Mario Kart DS)

  • Waluigi's Stadium (Mario Kart: Double Dash)

  • Singapore Speedway (Mario Kart Tour)

Hieronder is nog eens een trailer van de dlc te bekijken. Spelers kunnen voor 24,99 euro de Booster Course Pass kopen zodat ze alle tracks kunnen downloaden zodra ze uitkomen. Mensen die een abonnement op Nintendo Switch Online en het uitbreidingspakket van de service hebben, kunnen zolang ze lid blijven kosteloos de nieuwe tracks spelen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 - Ze kunnen er nog super veel in stoppen en uit breiden. Ik speel elke dag Mario Kart Tour en dat is die live service die het heeft. Ze hebben al zo ontiegelijk veel banen, personages, karts en gliders toegevoegd. Dat is 3 a 4 keer zoveel als wat nu in Mario Kart 8 zit. En ze houden het leuk omdat je elke 2 weken andere banen kan spelen want die zitten in roulatie. Die kan je niet altijd kiezen. Maar dat geeft niet want het blijft fresh. Ik blijf altijd roepen sinds de DS release van Mario Kart DS stop dat soort missions erin! Die waren echt pittig. De missies van Mario Kart Tour zijn te easy. Maar alles wat nu in Mario Kart Tour zit is gewoon een mooie template wat ze in Mario Kart 8 kunnen gooien. Zoals de 4 varianten van van elke track. Dus een track zoals 'Baby Park' heeft een Normal, Reversed, Traversed en een Reversed Traversed variant. Waarbij ze dus ook extra schansen en andere delen van een circuit level laten zien en benutten. Ik hoop nu eerlijk wel dat de nieuwe Yoshi's Island Track die in Mario Kart 8 zit ook wel naar Tour komt. Maar je weet Nintendo is Nintendo, ze doen altijd onverwachtse dingen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou