Komende bèta Back 4 Blood bevat de Swarm-modus

Komende bèta Back 4 Blood bevat de Swarm-modus

Turtle Rock Studios heeft meer informatie gegeven over de aanstaande open bèta van Back 4 Blood. Zo bevat de bèta een PvP-modus genaamd Swarm.

In Swarm nemen twee teams van vier spelers het tegen elkaar op, waarbij het ene team als de geïnfecteerde Ridden en het andere team als de menselijke Cleaners speelt. De bèta heeft twee maps voor deze modi.

Naast de Swarm-modus moet er ook nieuwe content van de campagne worden toegevoegd in de aankomende bèta, alsmede een nieuwe speelbare Cleaner en twee coöperatieve maps. 

Mensen die de game hebben gereserveerd kunnen de bèta van 5 tot en met 9 augustus spelen en alle andere geïnteresseerden kunnen van 12 tot en met 16 augustus aan de slag. De bèta is beschikbaar op Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. Daarbij ondersteunt de bèta cross-play.

Back 4 Blood wordt ontwikkeld door Left 4 Dead-maker Turtle Rock Studios. Hoewel de co-op shooter qua opzet vergelijkbaar is, introduceert Back 4 Blood een aantal nieuwe spelmechanieken. Zo werken vijanden en omstandigheden per level met een kaartensysteem, dat spelers voorafgaand aan een ronde kunnen inzien. Zo is zichtbaar welke vijanden worden geïntroduceerd en of obstakels als mist aanwezig zijn. Spelers kunnen op hun beurt ook hun kaarten met bonussen selecteren. Back 4 Blood komt op 12 oktober volledig uit. De game komt dan ook meteen op Game Pass te staan.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leeftijd check op het filmpje. Moet id kaart laten zien of creditcard check bij youtube. Schijnbaar nieuwe policy van Europa. Fijn nu weet google dadelijk alles van je XD

0
test

@GoofyZ3 Ja dat is mij ook opgevallen gaat toch echt te ver voor een videotje te bekijken

0
test

@GoofyZ3 Ja, is al een tijdje zo, kunnen we hier helaas ook weinig aan veranderen.

0
test

@GoofyZ3 Ik heb het uiteindelijk wel gedaan. Google belooft het volgende. "Als je een kopie van je identiteitsbewijs uploadt, wordt dit identiteitsbewijs beveiligd opgeslagen en niet openbaar gemaakt, en wordt het verwijderd nadat je geboortedatum is geverifieerd." Bovendien wordt voor Nederland aangeraden: " Dien alleen de voorkant van je identiteitskaart in. Maak je BSN onleesbaar op het document (dit kan op meerdere plekken worden weergegeven). Je mag de foto op je document afdekken. Je kunt overwegen om de KopieID-app te gebruiken."

0
test

@Ghost Mijn vrouw zei laatst dat je bsn nummer niet meer interessant is. Vroeger wel zei ze. Maar goed om af te schermen. Waarschijnlijk gebruik ik mijn cc wel voor dit en niet mijn identiteitskaart. Je BSN nummer staat overal op zowat dus die slingert tegenwoordig overal rond gek genoeg, elke bon of rekening van overheid staat hij erop dus makkelijk te jatten. Postbodes kunnen makkelijk aan bsn nummers komen met naam en adres erbij.

0

Hoe is dit anders dan left 4 dead? Ik vond left 4 dead vroeger wel leuk maar ik heb er nooit heel veel replay value in gezien, en dan was het ook niet bepaald een lang spel ofzo

0
test

@Vinnyboiiiii de replay zat hem in dat je in de multiplayer ook de vijand kon zijn.

0

Aanbevolen voor jou