Kom dit weekend naar de Gamer.nl-stand op Dutch Comic Con | Gamer.nl

Kom dit weekend naar de Gamer.nl-stand op Dutch Comic Con | Gamer.nl

Dit weekend vindt Dutch Comic Con plaats. Op 28 en 29 maart wordt de Jaarbeurs in Utrecht overgenomen door alles wat maar met comics, games, cosplay en geek culture te maken heeft. Gamer.nl is, in samenwerking met Dutch Game Garden, aanwezig met een stand.

Gamer.nl werkt samen met Dutch Game Garden om bezoekers een selectie te bieden van opkomend talent uit de Nederlandse game-industrie. We geven een podium aan onze lokale helden, groot en klein.

De mi ie van Dutch Game Garden luidt het creeëren van werkgelegenheid en welvaart door de Nederlandse game-industrie aan te jagen. Dit doen zij door jonge ondernemers podium te bieden en te begeleiden, door middel van kennis en expertise van mentoren, en door betaalbare en flexibele bedrijfshuisvesting te bieden aan Nederlandse gamebedrjiven.

Er zijn diverse games van Nederlandse ontwikkelaars speelbaar op de Gamer.nl-stand in samenwerking met Dutch Game Garden: Action Henk, Roche Fusion, Dimension Drive, Lethal League, Tic-Toc-Tower, Interstellar Rift en Herald.

Games, games, games

Er valt genoeg te gamen op DCC. Nintendo is aanwezig met een eigen stand. Hier kunnen bezoekers diverse recente Nintendo-games spelen, waaronder Monster Hunter 4 Ultimate, Super Smash Bros. Wii U en The Legend of Zelda: Majora's Mask. Activision is aanwezig met de Call of Duty-bus, waar Call of Duty: Advanced Warfare speelbaar is.

Zusterbwesite InsideGamer is aanwezig met een stand en met het televisieprogramma Inside Gamer TV. Hiervoor kunnen bezoekers achter de InsideGamer-desk zitten en een eigen videoreview opnemen. Daarnaast houden zij op zaterdag een gamecosplaywedstrijd, gesponsord door Borderlands: The Handsome Collection en waarbij de eerste prijs een exclusieve Claptrap-in-a-Box editie is.

Zusterwebsite PowerUnlimited en werkt samen met Magix Buttons om diverse comic games speelbaar te maken, waaronder: Batman, X-Men en Spiderman. Zij tonen tevens een consolemuur, waar diverse consoles te zien zijn uit 30 jaar gamegeschiedenis, waaronder de Mega Drive, SNES en Dreamcast.

Hopelijk zien we je in Utrecht!

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou