Kojima’s Death Stranding is een actiegame | Gamer.nl

Kojima’s Death Stranding is een actiegame | Gamer.nl

Kojima Productions’ game Death Stranding wordt een actiegame. Dit liet Hideo Kojima weten in een interview met Digital Spy.

“De speler bestuurt Norman Reedus en het wordt een actiegame, als je er een genre aan moet koppelen,” laat Kojima weten. “Toen ik Metal Gear maakte, was het een actiegame, maar toch heel anders doordat de focus op verstoppen lag. Mensen noemden dat uiteindelijk ‘stealth actie’. In deze game besturen spelers Norman, maar door het te spelen stuiten ze op iets anders, iets dat niet in de huidige termen past.”

Death Stranding werd tijdens de persconferentie van Sony onthuld tijdens de E3. Over het verhaal, de daadwerkelijke gameplay en een releasedatum is nog niets bekend. De game verschijnt exclusief voor PlayStation 4.

“De teaser is in twee en een halve maand door onszelf gemaakt en loopt volledig in real-time,” voegt Kojima toe. “We hebben een goed punt bereikt waarop we weten hoe we over de graphics denken. We zijn dan ook erg dichtbij het kiezen van de game engine. Als dat is besloten zijn beginnen we met de volledige productie.”

E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou