Kojima test liveaction-belichting uit voor gebruik in Death Stranding 2

Kojima test liveaction-belichting uit voor gebruik in Death Stranding 2

Hideo Kojima experimenteert met zijn studio Kojima Productions met liveaction-belichting voor gebruik in het aankomende Death Stranding 2.

Op Twitter deelde hij enkele foto's van actrice Shioli Kutsuna, die een rol heeft in de game. "Aangezien onze ontwikkelaars alleen ervaring hebben met belichting in omgevingen die met de computer zijn gegenereerd, heeft een lichtregisseur ons de basis van liveaction-belichting getoond zodat we hier bekend mee raken. Vanuit daar kunnen we gaan nadenken hoe we dezelfde beelden in een real-time game-engine kunnen namaken."

Kojima meldt dat hij dit doet omdat het een uitdaging is om de huidskleur, donkere haren en ogen van Aziatische mensen realistisch in games te verwerken. "Het uiterlijk van Shioli in Death Stranding 2 is een uitdaging voor ons." Het lijkt er dus op alsof Kojima met deze vorm van belichting experimenteert om zijn games nog realistischer te laten ogen.

Death Stranding 2 werd eind vorig jaar tijdens The Game Awards onthuld. Diverse acteurs en actrices uit het origineel keren terug, waaronder Norman Reedus, Lea Seydoux en Troy Baker. Ook de hierboven genoemde Shioli Kutsuna en Elle Fanning hebben rollen in de game. Net als het origineel draait Death Stranding 2 op de Decima Engine. Het is niet bekend wanneer de PlayStation 5-game uit moet komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Mooi om te zien dat ze een nieuwe belichtingstechniek proberen te ontwikkelen. Alleen een meesterbrein gaat zijn eigen weg, in plaats van een kudde te volgen.

0

Aanbevolen voor jou