Nieuws
Kojima Productions

Kojima Productions viert jubileum met nieuwe merchandise

Onder andere een t-shirt en een hoodie

Geschreven door Michel Musters op
Het vijfjarige jubileum van de ontwikkelaar Kojima Productions is gevierd met de onthulling van nieuwe merchandise rondom de studio.

Op Twitter werd het vijfjarig bestaat van de studio uitbundig gevierd, met onder andere video's van de ontwikkelaars en de onthullingen van nieuwe merchandise. Deze spullen, waaronder een t-shirt en een hoodie, kunnen via de website van de ontwikkelaar gekocht worden.

Ondanks de viering waren sommige fans teleurgesteld. Eerder deze week hintte de studio naar "spannende updates". Sommige gamers hoopten op een onthulling van een nieuwe game, of een mogelijke next-gen upgrade voor Death Stranding. Geen van dit alles werd aangekondigd.

De ontwikkelstudio rondom Hideo Kojima, de bedenker van de Metal Gear Solid-reeks, bestaat deze week vijf jaar. Kojima verliet eerder uitgever Konami om zijn eigen studio op te richten. Met Kojima Productions ontwikkelde hij Death Stranding, dat vorig jaar op PlayStation 4 lanceerde en eerder dit jaar op pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

De hamer en het zwaard en schild uit Monster Hunter Rise getoond Jurassic World Aftermath nu beschikbaar voor Oculus Quest
1

Reacties op: Kojima Productions viert jubileum met nieuwe merchandise

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    coola

    • 17 december 2020 13:28
    Oké leuk… al had ik liever een nieuwe game of vervolg op death Stranding gezien. Ach ja het zij zo.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.