Nieuws
Kojima Productions

Kojima Productions hint naar aankondiging volgende week

Slaan ze de handen ineen met Konami voor Silent Hill?

Geschreven door Michel Musters op
Kojima Productions hint op social media mogelijk naar een aankondiging volgende week.

In een tweet is te zien hoe Aki Saito, hoofd van communicatie bij de studio, achter zijn bureau zit. Hij schrijft op zijn notitieblok "volgende week". Daarna volgt een tweet van Jay Boor, hoofd van marketing en communicatie, waarin hij een videogesprek met Saito houdt.

Vooral de op het notitieblok geschreven tekst "volgende week" doet fans vermoeden dat er komende week een aankondiging op de planning staat. Waarover is nog niet bekend, maar fans speculeren over een nieuwe Silent Hill, ondanks dat de franchise in handen is van Konami. Dit omdat Saito in zijn tweet het woord 'silent' gebruikt en hij een pen vasthoudt van het merk 'Pyramid' - Pyramid Head is een slechterik uit de Silent Hill-fanchise.

Hideo Kojima werkte aan Silent Hills voordat hij ontslagen werd bij uitgever Konami. In de game, die werd aangekondigd via de speelbare demo P.T., zou acteur Norman Reedus de hoofdrol spelen. Uiteindelijk kreeg hij de hoofdrol in de eerste game van het nieuw opgerichte Kojima Productions - Death Stranding.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vesemir is gecast in The Witcher-serie Trackmania Nations krijgt remake op pc
0

Reacties op: Kojima Productions hint naar aankondiging volgende week

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.