Kojima Productions gaat Oekraïense vluchtelingen steunen

Kojima Productions gaat Oekraïense vluchtelingen steunen

Kojima Products heeft aangegeven dat het Oekraïense vluchtelingen die naar Japan komen gaat steunen.

Dat meldde het bedrijf achter Death Stranding en een nog naamloze Xbox cloud-game op Twitter. Er werden vooralsnog geen details gegeven over op welke manier de ontwikkelaar de vluchtelingen gaat steunen. Die details moeten op een later moment bekendgemaakt worden. 

In de tweet is ook een afbeelding te zien van astronaut CG, de mascotte van Kojima Prodictions, die een vredesembleem draagt. Verder wordt er gelinkt naar de immigratiedienst van Japan.

De oorlog in Oekraïne is nog altijd gaande. Diverse ontwikkelaars voelen de gevolgen van deze oorlog, des te meer de studio's die uit het land afkomstig zijn. Onlangs toonde de ontwikkelaar van Stalker 2 een video tijdens de Xbox en Bethesda Games Showcase waarin de gevolgen van de oorlog voor het team te zien zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Krijgen ze een baan als postbezorger?

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@-JK- hahahahaha! POSTBEZORGER! Hoe kom je er op! Geniaal! .........

0

@-JK- wel te voet he

0
test

Misschien een domme opmerking, maar als jij vanuit de Oekraine naar Japan reist, dan noem ik je niet meer een vluchteling, je moet dan al door zoveel andere landen eerst heen om daar te komen. Ik blijf van mening dat je vluchtelingen zoveel mogelijk rondom hun eigen land moet plaatsen.

0
test

@SuperDre Kans bestaat dat dit om iemand gaat die door Rusland is uitgezet naar Rusland en zelf zo naar Japan heeft weten te vluchten.

0

Aanbevolen voor jou